JVZ maakte de 0-1 en MSC zag de bui al hangen. Bovendien kon de voorhoede van MSC zich moeilijk losmaken van de tegenstander. Toch kwamen onze vleugel- aanvallers Stijn en Ronaldo wel tot enkele kansen. Beide jongens leverden enkele goede voor- zetten af maar tot scoren kwam het dus nog niet. Tot op het moment dat MSC langszij kwam via een strafschop. Niek legde de bal op de stip en Soufian schoot prima raak! Stand dus 1-1. De wilskracht van JVZ (feller in de duels) zorgde ervoor dat zij opnieuw tegen scoorden (1-2). Door de druk van de tegenpartij maakte onze verdediging een ietwat onzekere indruk. Dit was vooral in de eerste helft zo.
De tweede helft kwamen de MSC-ers toch met zelfvertrouwen uit de kleedkamer. Kansen zouden er opnieuw ontstaan en de spelers waren nog wat van plan! Mart Jonkers gaf na de break vol gas, hij had de knop omgedraaid en zou zo zijn steentje bij gaan dragen: hij maakte de gelijkmaker (2-2). Soufian produceerde even later op zijn gym- schoenen de 3-2 voor MSC. Een echt Frans doelpunt en bovendien alweer zijn tweede! De 4-2 van Mart werkte als een bevrijding en werd met gejuich begroet! Dat JVZ een taaie tegenstander bleek te zijn werd al snel weer duidelijk. Zij scoorden korte tijd later de 4-3. Met nog ruim vijf minuten op de klok en met de nodige zenuwen probeerde MSC de druk op de achterhoede weg te nemen door fel op de aanval te gaan. Dit lukte redelijk. Jammer dat Benjamin kort voor tijd een blessure opliep maar de overwinning kwam in zicht en dat vergoedde heel veel! Doordat MSC net op tijd de knop omdraaide konden we onder luid gejuich de vierde overwinning in deze competitie binnenhalen!
Volgende week wacht SCN D1. Dat wordt opnieuw een spannende wedstrijd. We zullen zien!

Tijdens het invullen van de voetbalenquete heeft het team ook een spelersraad gekozen, bestaande uit drie spelers. Niek, Devlin en Stijn kregen de meeste stemmen op hun bordje en zullen dus binnenkort om de tafel gaan met de trainer en begeleiding, om plannen te maken voor dit seizoen. Hier komen we zeker nog op terug!

Keeper Alec gaat vanaf maandag weer meetrainen en zal zich gaan richten op de wedstrijd van komende zaterdag. We bedanken Lars Kuik nog voor zijn keepersrol de afgelopen wedstrijden en hij krijgt van ons een groot compliment! Hij bleef lekker cool en stond er vandaag toch maar! Komende zaterdag is Lars afwezig. Ronaldo Zwiggelaar is dan weer terug. Komende week de voorbereidingen op onze wedstrijd in Nieuwlande tegen SCN. We zullen nog terugblikken op onze wedstrijd tegen JVZ en alle posities weer even bij langs gaan.