Dat MSC D3 een zware ochtend tegemoet zou gaan, bleek al vroeg in de wedstrijd. De gasten uit Oldemarkt brachten iets meer fysiek mee. Toch startte MSC goed en gaf het nagenoeg niets weg. Dat Oldemarkt toch een voorsprong nam, lag aan MSC zelf. In de verdediging werd niet goed opgelet waardoor Oldemarkt wel heel eenvoudig een voorsprong kon nemen. Lang duurde dat niet, want het was Yassin die na goed doorzetten de 1-1 scoorde. Toch ging MSC met een achterstand de rust in. Wederom slap verdedigen leverde Oldemarkt twee treffers op. Ook nu rust bleef Oldemarkt de bovenliggende partij en kon het gemakkelijk scoren. De gasten liepen uit naar een 7-1 eindstand. Jammer, maar helaas. Hard gewerkt, maar deze zaterdag kwalitatief niet goed genoeg. Kan gebeuren, volgende keer beter.