Het vroege opstaan bleek voor MSC D3 echter geen probleem. Ze begonnen uitgeslapen aan de wedstrijd en dat was in een paar minuten te zien aan de stand. Het was Yassine, vandaag enorm op dreef, die al snel voor de 0-1 tekende. Kort hierna schoot Iwan met een bekeken schot de bal op de paal. Urk kreeg in een spaarzame tegenaanval een strafschop toegekend door de scheidsrechter. Het was Jesse die de situatie de baas bleef en redding bracht. Wat een klasse! De beer was nu los. De mannen begonnen echt te voetballen en nadat Max de paal raakte ging het snel. In no-time stond het 0-4 door goals gescoord door Max, Floris en (wederom) Yassine.

Na rust bleven de mannen gas geven. Kay scoorde uit een voorzet van Leon met zijn hoofd (!) een zeer fraaie treffer, waarna kort daarna Urk iets terugdeed en de 1-5 maakt. Nick en Iwan zorgen voor de 1-6 en 1-7, waarna Niek met een verwoestend schot de 1-8 maakte. Wat een voetbalshow. Iwan scoorde uit een rebound de 1-9 waarna Yassine – na een mooie actie – zijn 3e van de ochtend maakte, 1-10. Ook MSC kreeg nog een penalty toegekend, deze werd door Niek helaas gemist.

Hierna laten de mannen de teugels wat vieren en kan Urk nog de 2-10 en 3-10 maken, wat tevens de einduitslag is. Er zijn maar zeer weinig teams die met 10 doelpunten uit Urk vertrekken, de mannen van D3 is het gelukt. De wedstrijd biedt goede aanknopingspunten voor de komende bekerwedstrijd tegen Flevo Boys en de naderende competie. Komt allen kijken naar deze mooie groep spelers.

NB: overigens was de uitstekende grensrechter Harry zeer scherp en goed op dreef vandaag (mag ook een keer genoemd worden).