Nu was het aan MSC om gebruik te maken van de harde wind. Knokkende voor wat onze mannen waard waren probeerden ze door de verdediging van Tollebeek heen te breken. Vooral de snelheid op de linkerflank werd goed benut. Ondanks de bespreking in de pauze waarin werd aangegeven vooral toch eens een schot te wagen op het doel van Tollebeek kwam het er niet van. De weinige mogelijkheden die we wel kregen werden gestopt door de meer dan voortreffelijke keeper van Tollebeek.

Het positieve was de vechtlust die getoond werd, en de weinige mogelijkheden die Tollebeek nog kreeg. Helaas lukte het niet te scoren, waardoor de eindstand hetzelfde was als de ruststand. Een 2-0 verlies, maar toch konden we met opgeheven hoofd richting Meppel omdat een ieder gevochten had voor een overwinning, alleen ontbrak het kleine beetje geluk wat je soms nodig bent om te scoren. Gezien het spelbeeld was een gelijke stand misschien meer op zijn plaats geweest.

Volgende week staat er een thuiswedstrijd tegen Flevo Boys gepland. Om negen uur is de aftrap, misschien dat het thuisvoordeel voor een andere uitslag kan zorgen.