Na een korte periode van aftasten werden onze spelers snel brutaler spelend. Na goed samenspel viel er al snel een doelpunt voor MSC-Antaris D3, Florian opende na goed samenspel met Boris de wedstrijd.0-1 Ze kregen hierna de smaak te pakken en gingen voluit in de aanval. Doordat onze jongens en meisjes goed op positiespel bleef spelen lieten zij veel combinaties zien en lieten ze de bal het werk doen. Dit resulteerde in een 2e treffer, ditmaal haalde Aaron uit en trof doel.0-2. Na de aftrap van SVM gingen onze jongens en meisjes door met de druk op te voeren en na veel balverlies van de tegenstander kreeg Boris de bal en ging er als een speer op het doel van de tegenstander af en scoorde het 3e doelpunt voor MSC-Antaris D3.0-3. Nu was de beer los, de spelers konden elkaar makkelijker vinden en lieten mooie combinaties en samenspel zien, de druk werd SVM te groot waardoor GaukeJan (aanvoerder) na een geweldige uithaal de 4e treffer scoorde.0-4. Na dit doelpunt leek het of de tegenstander niet meer voetbalde,onze jongens en meisjes wonnen bijna alle duellen, het middenveld was altijd aanspeelbaar (Ohmar,Gauke Jan,Rick en Bas) waardoor Florian voor de 5e en 6e doelpunt kon zorgen 0-5 en 06. Onze verdediging stond als een huis.(hier was bijna geen doorkomen aan),Yoeri heeft als keeper ongeveer 3 ballen te verwerken gehad maar stond zijn mannetje en had ze klemvast.
Ruststand; SVM D3 0-6 MSC-Antaris
 
De 2e helft begon, onze jongens en meisjes gingen direct weer in de aanval maar kregen zowaar iets meer tegenstand van SVM en leed hier en daar balverlies. Doordat onze spelers overmoedig werden en veelal in de aanval ging, vielen er gaten in de verdediging waardoor onze Yoeri het ineens drukker kreeg. Het middenveld speelde veel voorin, samenspel ging niet meer soepel waardoor onze spelers veel loopwerk moesten verrichten. De druk van de tegenstander werd iets groter, waaruit zowaar een tegendoelpunt kwam.1-6. Na dit tegendoelpunt kreeg de verdediging meer grip op de wedstrijd en speelde de wedstrijd rustig uit.
Eindstand; SVM D3 – MSC-Antaris: 1 – 6
Moe en voldaan gingen onze jongens en meisjes de kleedkamer in na een mooie wedstrijd te hebben laten zien, wij hebben aan de kant genoten van het spel van MSC-Antaris D3. Complimenten voor het spel en natuurlijk felicitaties met deze overwinning. Denny Overdijk en Bart Wiegmink bedankt voor jullie laatste bijdrage in D3 en veel succes en plezier in D2.
 
 
 
Deddy Loolofs