Om 11.15 op veld 7 thuis, bleek MSC D4 in topvorm te zijn. Het hele team speelde goed in positie, speelde goed als team samen en creëerden zo mooie kansen.  Tijdens de eerste helft kreeg Sanin al snel een kans om te schieten en speelde hem prachtig over de keeper heen. Korte tijd later gaf Belmin een mooie assist naar Sem, 2-0. Voor rust werd het nog 3-0. Sven speelde een goedgeplaatste corner en met een zuivere volley tikte Mohammed hem erin. Het middenveld was sterk en Rob speelde zich een aantal keren mooi vrij, helaas lukte het niet te scoren.  Rouveen kreeg een aantal goede kansen. De verdediging bleef meestal goed in positie, verdedigde hun mannetjes goed. En liep er iemand uit, mooi loopwerk om alsnog een uitbrekende speler af te stoppen. Dit lukte niet elke keer,  gelukkig was ook keeper Yael in topvorm en hield alle ballen met effectieve duiken en vangballen, van de lijn.

De tweede helft zette zich op een zelfde manier voort. MSC was duidelijk de  sterkere ploeg met een sterkere keeper. Soepele goals van Soufian en nog een mooi schot van Emir zette de teller voor MSC op 6. Rouveen liep elke keer vast op verdediging en keeper, bij hun bleef het op 0 steken.

Een mooie wedstrijd voor toeschouwers en spelers. En, ook leuk: deze wedstrijd houdt MSC D4 in de bovenste regionen van de competitie, goed gedaan!