De parkeerplaats bij MSC stond zaterdag vol met ouders, spelers , familie en vrienden om de mogelijke kampioenen toe te juichen. Iedereen had er zin in en zelfs de zon kwam nog even kijken. De warming-up verliep gedisciplineerd en gefocust. Ze hadden nog maar 1 doel: samen als team winnen.

Dit wierp vruchten af, er werd een geweldige pot voetbal gespeeld.  Binnen 30 seconden plaatste Yael een afstandsschot in  het net, voor de keeper niets meer mee te doen. De kop was er af en ze leken onhoudbaar. 20 minuten lang, het ene doelpunt na het andere en het stond al snel 6-0. Er werd fantastisch gevoetbald. Samenspel, elkaar coachen en de bal gunnen. Eigen balcontrole, gecombineerd met steeds vloeiender overspelen. Complimenten voor alle spelers, hoe jullie als heel gevarieerde groep mensen zo goed als team gespeeld hebben! De prachtige volgende treffers waren van Soufian, Mohammed, Rob en Joshua. De tegenstander knokte zich daarna toch nog terug en wist 3 keer te scoren. MSC bleef er gelukkig vol voor gaan en kon nog 3 maal hun punt te maken en zo eindigde de wedstrijd in een wel verdiend 3-9 voor MSC D4.

De spelers, coach Dick en trainer Wim, ouders en toeschouwers hebben gelijk een schitterend feestje gevierd. En deden dat gisteren nog eens dunnetjes over met een huldiging tijdens de pauze van de wedstrijd van MSC 1.

Klik hier voor de foto’s