De eerste helft was vooral wennen aan elkaar. Vorige week behaalden ze nog winst met 10 tegen 11. Deze week werd D4 het snelst groeiende team van MSC, met nu 15 spelers die pas 1 keer samen getraind hadden. En werd ook nog van D4 nu een D4 Gemengd, met Lotte als nieuwe aanwinst.

Het lukte het 15tal de eerste helft op 0-0 te houden. Een aantal mooie kansen liepen vast in de buitenspelval van FC Meppel. Of hebben de spelers van D4 gewoon teveel snelheid? Bij de verdediging en keeper zagen we een heel aantal goede reddingen, ze hielden keer op keer de bal uit het goal.  De tweede helft, na een goede bespreking in de kleedkamer, keerde het tij. Ze wisten elkaar steeds beter te vinden in hun combinaties. Buitenspel was geen probleem meer en er werd maar liefst 8 keer op mooie wijze gescoord. De verdediging en keeper stonden nog steeds als sterke laatste linie, slechts  1 mooie aanval van FC Meppel kwam erdoor.

De eindstand bleef staan op 8-1 voor D4 en met een positief gevoel gaan ze op naar de derde bekerwedstrijd zaterdag a.s.