Na veel telefoontjes van o.a Ron en Raymond was de teleurstelling bij beiden erg groot dat de wedstrijd tegen Alcides niet verschoven kon en mocht worden. Door enkele omzettingen, Karin Koelmans in het doel en drie vrijwillige dames werd er door de scheidrechter om half drie gefloten voor de start van de wedstrijd. De omzettingen hadden weinig effect op het spelbeeld van onze dames. Aanval op aanval werd opgezet maar stranden op het laatste moment in de handen van de keepster van Alcides die steeds op de goede plek stond. Alcides beschikte niet over de kwaliteiten om Karin te testen en wanneer deze dreigde erdoor te komen stond onze verdediging op de juiste plaats. Alcides had dan ook in de eerste helft welgeteld één goede kans, maar die belandde in de handen van onze keepster. In de 11de minuut was er een mooi schot van Anna maar zoals vele malen stond weer de keepster van Alcides op de juiste plaats. Vele aanvallen bleven volgen maar doelpunt bleef uit. In de rust werd de meiden gerust gesteld dat wanneer ze zo door bleven gaan het doelpunt vanzelf zou komen en in de tweede helft gingen de meiden net zo door waar ze gebleven waren. Vele aanvallen volgende weer en het leek erop dat de we de bal maar niet tussen de palen konden krijgen omdat, ja helaas, wederom die vervelende keepster in de weg stond. In de 67ste minuut schoot Willeke met een slap en hobbelig schotje richting het doel, de keepster wou de bal oppakken maar door een hobbeltje ging deze over haar handen en hobbelde en hobbelde over de doellijn. 1 – 0. Drama voor de goed spelende keepster maar een gelukje voor ons. In de 75ste  minuut scoorde dezelfde Willeke met een knap schot de 2 – 0 binnen. De nog aangekomen Roos, die met Dames 2 met 0-4 had gewonnen, kon gelijk het veld betreden doordat Marije geblesseerd uit moest vallen. Na het doelpunt bleek gauw dat  iedereen al hun reserves had aangesproken om deze wedstrijd tot een goed eind te brengen.