Het eerste dameselftal van MSC is voor het tweede achtereenvolgende jaar kampioen geworden. En dik verdiend ook. Elke wedstrijd werd met grote cijfers gewonnen en van enige tegenstand was eigenlijk geen sprake. Alleen de dames van Rouveen volgden de Meppeler dames op de voet. Maar terwijl MSC weinig punten morste, liet Rouveen zo hier en daar dure puntjes liggen. Op zaterdag 13 mei kon MSC DA1 het kampioenschap binnenhalen door van Olde Veste DA1 te winnen. En dat deden de wit-zwarten op de bekende manier. Met grote cijfers. De Steenwijker dames werden met maar liefst 13-0 verslagen door goals van Michelle Boekweg (3x), Tineke Schutte (3x), Ina Vogelzang (2x), Jolanda Kraal (2x), Marjan Woudenberg, Veerle Ulrich en Malenthe Lugtmeier. Ook nu weer dus weinig tot geen tegenstand. Met het behaalde kampioenschap promoveert MSC DA1 voor het tweede achtereenvolgende jaar. Nu naar de derde klasse. En hoe! Met nog één wedstrijd te gaan hebben de Meppeler dames een doelsaldo van +133.
Het kampioenschap werd groots gevierd op het veld en later in de kantine van MSC. Het team werd gehuldigd voor MSC-voorzitter Nico Krist. Onder de muzikale klanken van Roodhof Muziek & Show Producties werd er nog tot in de late uurtjes gefeest.
MSC feliciteert de speelsters van het eerste dameselftal van MSC, trainer Jan Padding, coach Edwin v.d. Windt en leiders Annemieke Kelder en Eef Lugtmeier van harte met het kampioenschap en de daarmee samenhangende promotie naar de derde klasse.