De wedstrijd begon 5 minuten later dan gepland in plaats van 12:15 uur begon de wedstrijd om 12:20 uur. Trainers David en Arjan begonnen met de volgende 11 speelsters; Grietje, Karin, Rachel, Nanne, Irene, Veerle, Selina, Willeke, Bianca, Maaike en Janine.
De wissels waren; Elise, Myrthe en Amber.
Onze aanvoerder Nanne is weer terug in het elftal na 2 weken weggeweest te zijn naar Duitsland in verband met haar werk. Vera was vandaag afwezig in verband met haar studie en Michelle was geblesseerd aan haar knie.

In de 3e minuut kijken de vrouwen van MSC al tegen een achterstand aan; door matig verdedigen van MSC rondt een speelster van Zwolscheboys netjes af (1-0). Tien minuten later komen de vrouwen van Zwolsche boys op een 2-0 voorsprong, wel erg makkelijk weggegeven. MSC begint rommelig en ongeconcentreerd aan de wedstrijd. In de 24e minuut doet MSC weer wat terug, Willeke krijgt de bal van Irene en rondt deze netjes af (2-1). De vrouwen van MSC dachten weer een stapje dichterbij te komen, maar het was even genieten want Zwolsche boys komt op een 3-1 voorsprong. Vlak voor rust krijgt Rachel de bal op het middenveld en trainer Arjan roept; GA OP AVONTUUR!! Rachel luistert en maakt een actie en haalt keihard uit! De bal belandt jawel; in het doel!! 45e minuut 3-2!! In de rust verlaat Maaike het veld voor Amber. En ja hoor, beide teams komen op gelijke hoogte! Een mooie combinatie tussen Rachel en Veerle, waarbij de bal bij Rachel belandt en zij weer snoeihard uithaalt en dit wordt bekroond met weer een doelpunt van Rachel (3-3). Willeke verlaat het veld voor Myrthe en Nanne verlaat het veld voor Elise.

Weer kunnen de dames er niet lang van genieten; Zwolsche boys doet snel weer wat terug! (4-3). Op het middenveld belandt de bal bij Veerle die een actie maakt en uithaalt. Goal!! Weer komen de teams op gelijke hoogte! (4-4) De vrouwen van MSC verdienen nu toch echt wel om met winst van het veld te gaan, er wordt voor elke meter en elk duel geknokt. En het is echt waar! De bal belandt in de verdediging bij Rachel die in de diepte Bianca ziet gaan. Bianca vraagt om de bal en krijgt deze op maat geleverd door Rachel. Bianca loopt een paar meter in de diepte en ziet op de rechterkant Selina mee op komen. Bianca bedenkt zich niet en geeft de bal onwijs mooi op maat op Selina. En natuurlijk; ook Selina kan deze bal koelbloedig afronden!! (5-4)

MSC heeft echt op wilskracht gewonnen van 3e klasser Zwolsche boys. En zoals trainer Arjan op Facebook heeft gezet;
De strijdlust die ze de eerste helft misten hebben ze dubbel en dwars goed gemaakt in de tweede helft. Trots op de meiden. Ze kunnen als de beste feesten maar ook knokken voor de winst!!!