Als laagste damesteam was dames 3 het enige damesteam dat  nog met eigen tassen en in eigen kleding naar de wedstrijden kwam.
Maar begin dit jaar kwam het positieve bericht dat meneer Schenkel met zijn bedrijf onze tassen wel zou willen sponsoren. Na heel wat geregel kregen de dames zwarte tassen met, speciaal voor dit team, dat roze als haar handelsmerk heeft, MKBzorgcollectief in het roze erop.  De dames zijn er hartstikke trots op!

Om voor en na de wedstrijden mooi gekleed te gaan gingen we nog op zoek naar sponsoren die mee zouden willen betalen aan showpakken. Daarvoor meldden zich de heren van Schildersbedrijf den Bouwmeester en Stukadoorsbedrijf Meppel. Zij staan voor op het jasje en voor op de broekspijp. De familie Knoop, van Eetcafé de Beurs gaf aan het overgebleven deel wel voor haar rekening te willen nemen en staat met een mooie roze print op de rug van het jasje. Daarnaast bood de Beurs het team een heuse ROZE Derbystar wedstrijbal aan! Uit betrouwbare bron hoorden wij dat deze bal door de dames gekoesterd wordt en dat ze er ontzettend zuinig op zijn.
Dennis, Stefan-Jan en de familie Knoop; hartstikke bedankt voor deze gave pakken en de mooie bal!!!

Samen met het tenue van BelleXL lIngerie (met roze rugnummers!!) is de outfit van dit damesteam nu dus compleet. Let maar eens goed op wanneer je weer eens op Ezinge bent; je ziet deze meiden trots in hun pakken, met bijbehorende tassen rondlopen. En je ziet ze zo, met dat mooie roze! Echt een uniek team!