In de eerste wedstrijd werd er gespeeld tegen de Dames van VENO 2, Er werd al snel gescoord maar helaas niet door één van de dames in het zwart/wit tenue. 1-0 achter, dat was niet hoe we het voorgesteld hadden. De mouwen werden nog verder opgestroopt en in de 9e minuut werd er door Grietje gescoord, (1-1) die enkele dames het hoofd gek maakte. Na het doelpunt nam MSC het heft in handen en in de 12e minuut kregen ze loon naar werken, het tweede doelpunt van Grietje die de keepster met geluk door de benen schoot. (1-2) De tweede wedstrijd tegen Blauw-Wit´34 stond pas een uur later op de planning en er werd door allen besloten dat het een goede tijd was om iets te gaan eten. Whitley en Karin waren de gezonde meiden terwijl de rest zich een patatje liet bezorgen, uiteraard maakte ik mij daar ook schuldig aan. Tijd voor 2e wedstrijd: Een wedstrijd die aan het begin maar één aanvallende partij kende, MSC probeerde aan alle kanten die keeper van de B/W´34 te passeren, Enkele kleine kansen van Irene, Karin en Nienke die alleen speldenprikjes bleken te zijn. In de 7e minuut was het dan eindelijk raak, van rechts gaf Nienke met een mooie pass op Karin die de bal tussen de palen kon tikken. (1-0) Na het doelpunt kreeg Paulien, onze keeper, enkele balen waar ze in actie moest komen en dat werd gedaan alsof ze al jaren de vaste kracht tussen de palen is. In de 12e minuut kreeg Whitley de bal aan gespeeld van Paulien en die passeerde twee tegenstander en vervolgens met een pass te komen die met veel geluk door Grietje door de benen van de keeper in het doel belande. (2-0) Dit was ook tevens de einduitslag. De derde wedstrijd en ook de laatste van de poule moesten we aantreden tegen een VVAK die beide wedstrijden al had verloren , maar in het spel was dat niet weer te zien. Over en weer waren er goede kansen en ook hele goede reddingen van beide keepers. In de 12e kreeg MSC een penalty tegen, door de scheidrechter beoordeeld als een duw van Whitley. De penalty werd goed genomen en we stonden met 1-0 achter. In de laatste 3 minuten konden we het tij niet keren en onze eerst verlies was een feit. Gespeculeerd werd er over welke plaats we moesten spelen en tot verrassing van allen stonden we toch in de finale. De finale werd gespeeld tegen de nummer 1 van de andere poule en dat was Olde Veste´54. Na het fluitsignaal in de 1e minuut werd Paulien al direct getest, maar dit was niet goed genoeg voor een doelpunt, 3e minuut was er een schot voorlangs van Whitley. In de 5e minuut was het wel raak, door een goal van Irene die door Nienke was aangespeeld. Even later moest Paulien zich laten zien, een hard schot van Olde Veste keerde ze voortreffelijk. Nog maar 40 seconden op de klok kreeg Olde Veste toch hun doelpunt, 1-1. De wedstrijdleiding had besloten om geen penalty toen doen maar shoot-outs. Als eerste was Karin aan de beurt, die schoot voorlangs. Olde Veste scoorde. Als tweede mocht Irene het proberen maar ook zij miste. Olde Veste miste ook haar shout-out, dus er was nog kans. Als laatste van de eerste drie was Grietje aan de beurt, die schoot haar derde van de avond erin. Olde Veste moest het afmaken en maakte op het laatst geen fout en schoot de bal erin. Finale waardige afsluiting MSC een tweede plaats. De prijs die door Karin ontvangen werd, want de andere dames stonden al onder de douche, is een voetbal. Door unanieme beslissing van Irene, Witley en Grietje werd deze prijs gedoneerd aan het team Dames 3 en deze prijs zal gebruikt gaan worden als wedstrijdbal.