De wedstrijd die om 17.00 uur onder prachtige weersomstandigheden begon, ging in de eerste 10 minuten gelijk op NEC en MSC kregen beide enkele kansjes, daarna nam MSC het initiatief dit resulteerde in een kans voor zowel Camiel als Bjorn. In de 17e minuut was het dan wel raak, een mooie aanval werd door goed doorgaan van Kay afgewerkt 0 – 1, niet veel later werd een loep zuiver doelpunt niet toegekend door de wat warig fluitende arbiter en ook zijn collega grensrechter was dit ontgaan. MSC kwam ging na een scrimmage waarin hands werd gemaakt in het doelgebied tot een penalty, deze werd benut door Camiel en de speler van NEC die deze veroorzaakt had werd met rood van het veld gestuurd. Er kwamen nog veel mogelijkheden op de 0- 3 en 0-4 maar helaas niet benut.

Niets aan het handje, na de pauze waren er eerst 2 kansen voor MSC, wat er daarna gebeurde met onze ploeg, niemand had er een verklaring voor, NEC ging vanaf dat moment er helemaal voor en zij speelden ons een tijd lang helemaal van de mat, wat resulteerde in de aansluitingstreffer.

Na deze tegentreffer wist de ploeg van Blom zich ook nog niet te herpakken, en bij een vrije trap kreeg Alex totaal onterecht een penalty tegen en een gele kaart, het werd 2 – 2, en even later werd het zelfs 3 – 2. Wat kunnen de wetten van het voetbal dan toch raar in elkaar steken, uit het niets kreeg ons team weer de geest en uit een mooie aanval in de laatste minuut van de wedstrijd kon Bjorn scoren na een prima voorzet van invaller A1 speler Rob Colenbrander. Het werd het alsnog 3 -3.

Hierbij een link met veel mooie foto’s van Rob Koppers

Een teleurstellend resultaat, maar toch  ook al  een plaats in de nacompetitie en in de laatste 2 wedstrijden van het seizoen kunnen nog rare dingen gebeuren.

Maar eerst komende vrijdagavond om 20.00 uur in Sneek de halve finale van de beker tegen zaterdag Topklasser ONS Boso Sneek, wij rekenen op veel steun van onze supporters.

Dan zal MSC wel bij de les moeten zijn om de finale te halen.