Na het eerste fluitsignaal van de goed leidende arbiter was het Msc dat zoals altijd de aanval zocht maar het doel nog niet kon vinden. Dalen keek even de kat uit de boom en via de eerste beste kans uit een counter scoorde de ploeg uit Dalen de 0-1 tegen de touwen. Zoals vaker keken de boys van E1 naar elkaar en stroopten de mouwen op en dachten dit laten we niet gebeuren. Via goed verzorgd voetbal kwamen de mannen verdiend op 1-1 door een kopbal van Jesse in de 14e minuut en E1 ging door en 3 minuten later was het Lévay die de 2-1 binnen tikte en met deze stand konden de mannen aan de pauze beginnen. In de rust konden de mannen van Hayo en Gino even bijkomen en de tank weer opladen voor de resterende 25 min.
De 2e helft hetzelfde beeld als de 1e helft het was msc dat direct de aanval zocht en bijna werd beloond maar moest nog even wachten tot de 32e minuut,na een foutieve uitgooi van de keeper  kon Lévay de bal onderscheppen en de 3-1 binnen tikken. Nu was de ban gebroken zo leek het maar Dalen gaf zich nog niet gewonnen en de spelers achterin ( Jort,Senna,Djermo en Lotfi ) wilden daar niet aan meewerken en ondersteunden de goed keepende Michael zoals het hoort en Dalen kwam niet tot scoren.

In de 36e minuut was het wel weer msc dat scoorde via een hard schot van Djermo 4-1,en 2 minuten later was het Dave die na een schitterende steekpass van Hayo de 5-1 binnentikte.
Msc kreeg steeds meer zelfvertrouwen en de ene mooie aanval na de andere kreeg de keeper van Dalen op zich af komen en Jesse was na een mooie solo de speler die de eindstand bepaalde op 6-1 voor msc een dik verdiende overwinning.
Volgende week gaan we naar Wolvega om daar ons goede spel voort te zetten en de 3 punten meenemen naar Meppel.