Nou de vorm van een week geleden was zeker nog aanwezig en de mannen drongen Wolvega vanaf de eerste minuut terug op eigen helft en openden de score na 7 minuten na een mooie solo van de altijd opkomende Djermo 0-1.Nog geen 3 minuten later ( 10e min ) schoot Jesse de bal voor de 2e keer tegen de touwen 0-2, Wolvega was hier niet tegen bestand en na de aftrap nam Msc de bal al snel over en na een pass van Dave en een mooie voorzet van Lotfi kon Lévay de bal in het dak van het vijandige doel werken 0-3 in de 11e minuut!
De jongens van Gino en Hayo Sr. Hadden er zin in en Lotfi maakte na een mooie actie de 0-4 door rustig de bal onder de keeper door te tikken in de 13e min.
De meegereisde fans wisten wel dat de boys konden voetballen maar het komt er niet altijd uit, vandaag was het een dag dat alles lukte en de ene mooie aanval na de andere kregen de fans voorgeschoteld en nog voor de rust konden Jesse ( prachtig 1 – 2e tje met Dave ) 23e min en Dave ook door een 1-2e met Lotfi in de 25e min de score naar 0-6 tillen.
Na de ranja gingen de wit zwarten al snel door waren ze in de 1e helft waren gebleven namelijk aanvallen en scoren, nadat Hayo jr. in de 1e helft het doel van Msc uitstekend had verdedigd en het keepershirt om de ranke schouders van Lévay had gedaan nam de eerst genoemde de 0-7 in de 28e minuut voor zijn rekening na een prachtige steekpass van Lotfi.
Ook hierna was de honger nog niet gestild en ging Djermo na een schitterende pass van Jort alleen op de keeper af en scoorde beheerst de 0-8 in de 30e min.
Ook in de 2e helft konden de toeschouwers genieten van uitstekend spel van de bezoekers en drukten ze nog een keer door en na een goed genomen corner van Djermo kopte Jesse de bal op een bekeken manier achter de verbouwereerde verdedigers en keeper de 0-9 binnen in de 32e minuut.Nu de buit binnen was verslapte de aandacht een beetje en na een paar goede reddingen van Lévay kon de spits van Wolvega de ere treffer maken door een slippertje van ……af te straffen en de 1-9 binnen te werken in de 36e min.
Deze treffer moest nog even worden goed gemaakt en na een mooie solo van Michael en een bekeken pass kon Hayo jr. de 1-10 binnen tikken in de 46e min.
Na een paar minuten kon de scheidsrechter de wedstrijd affluiten en konden de 3 punten in de tas mee naar Meppel.
De jongens van E1 kunnen met een tevreden gevoel terug kijken op deze wedstrijd temeer ze net voor de wedstrijd te horen kregen dat Senna een aantal weken niet mee kan doen omdat hij zijn been in het gips heeft zitten, dus al met al heel goed met deze tegenslag om zijn gegaan en toch de overwinning kunnen vieren, Senna beterschap en zien je snel bij Msc.