De mannen waren gebrand om tegen deze tegenstander iets recht te zetten,namelijk een ongelukkig verlies in de thuis wedstrijd.
Vanaf het eerste fluitsignaal ging Msc direct in de aanval en zette HH 97 met de rug tegen de muur wat resulteerde in de openingstreffer na 5 min door Jesse door een prachtige kopbal 0-1 en 2 minuten later was het Hayo jr. die de 0-2 tegen het net schoot.
Zo de meegereisde toeschouwers scandeerden al van 10,10 ,10 maar het liep even iets anders,de tegenstander kwam sterk terug en na een paar slippertjes in onze achterhoede stonden we na 23 minuten met 3-2 achter en zo werd de eerste helft afgesloten.
In de rust werden de mannen toegesproken door Gino en Hayo en moesten de puntjes op de i worden gezet,en Msc drukte de tegenstander wederom terug op eigen helft en na een paar goede kansen was het uiteindelijk een eigen doelpunt van HH, 97 dat Msc op gelijke hoogte bracht 3-3.
Het spel golfde heen en weer en in de 37e minuut was het de beurt aan Lévay en schoot de 3-4 binnen na een prachtige aanval en 3 minuten later was het Lévay die de 3-5 aantekende.
De spelers van HH,97 lieten de koppies nu wat hangen en Hayo maakte de 3-6 in de 42e minuut en was de weerstand van HH,97 gebroken,dat de tegenstander in de laatste minuut nog wat terug deed door de 4-6 binnen te tikken kon de pret niet drukken en werd de overwinning uitbundig gevierd op het veld.
Dat de 1e wedstrijd van de terugronde op deze manier werd gewonnen, en het enthousiasme van de spelers van Msc daarbij opgeteld doet veel beloven voor de rest van de competitie.
Na de wedstrijd werden de mannen getrakteerd door Jort die vandaag ( zondag ) jarig is.
Nogmaals van harte met deze overwinning en nu dinsdag naar Heerenveen voor de beker,kijken of jullie ook deze wedstrijd om kunnen zetten in winst.