De mannen begonnen niet scherp aan de wedstrijd en het zou de moeilijkste wedstrijd van het seizoen worden tot dan toe, toch was het Msc dat op voorsprong kwam door een doelpunt van Jesse in de 5e minuut maar door veel balverlies en een belabberd veld
kon Dalen op gelijke hoogte komen in de 14e minuut en in de 20e minuut kon Dalen zelfs op voorsprong komen 2-1. Of de mannen van E1 nu wakker waren ? nou nee,toch was het Michael die de 2-2 voor zijn rekening nam. Nadat de scheidsrechter er na 20 minuten in de eerste helft mee ophield ( horloge kapot ) kon Djermo na de pauze de 2-3 aantekenen in de 31e minuut. Toen Lévay er een paar minuten later 2-4 van had gemaakt dachten de boys van E1 dat de wedstrijd was gelopen maar daar dacht Dalen anders over, de tegenstander stroopte de mouwen nog eens op en zette msc onder druk en de 3-4 viel dan ook door een mooi doelpunt. Dalen voelde dat er wat viel te
halen deze dag maar Lévay bracht de score weer op een verschil van 2 door een mooie counter goed af te ronden en zo de 3-5 te maken. Zou een iets mindere wedstrijd van E1 toch nog goed zijn om een wedstrijd te winnen ? Nou het werd nog even billen knijpen toen dalen een minuut later weer tegen kon scoren 4-5.toen in de 58e minuut of 59e  of 60e de scheids wist het niet meer zo goed maar ja, een corner van Levay op sublieme wijze door Michael was binnen gekopt kon ook de scheids niets anders doen dan affluiten en msc had de 3 punten binnen.
Het was een wedstrijd die op karakter en door individuele klasse over de streep werd getrokken maar de beloning was groots een gedeelde eerste plaats
in de hoofdklasse met 31 punten uit 13 wedstrijden. Volgende week 13 april speelt MSC E1 weer een thuis wedstrijd tegen Raptim E1 en wel om 10:15.