We waren dus gewaarschuwd. Maar om 8:00 een sms van Remco van Keulen, hij lag met 40 graden koorts in bed. Hidde had de afgelopen week met de handrem op getraind in verband met zijn lies. Maar vandaag stond er een echt team. Dankzij de keepertrainers Frens en Ruud is Jurre niet meer te kloppen. Gideon en Thomas staat als een huis achterin. Guido als mid-mid vandaag, Stefan op rechts, Roy/Hidde op links en (aanvoerder) Tristan diep in de spits. De 1e helft was een genot om naar te kijken, zoveel samenspel, zij kanten goed opgezocht. Hidde gooide in naar Tristran, hield de bal goed bij zich en tikte de bal naar Guido, speelde 2 man uit en knalde de bal boven in het dak van de doel. 0-1. Vele mooie aanvallen volgde, maar dankzij goed keeperswerk van Pesse bleef de ruststand 0-1.

Gewoon zo doorgaan met voetballen, dan komt het goed.Pesse begon goed aan de 2e helft en was de 1e 5 minuten sterker dan MSC. Na een schot van 15 meter, ging de bal via-via achter Jurre. 1-1.Maar MSC ging weer lekker voetballen. De Trainer had Hidde uit bezorgdheid wat langer aan de kant staan als anders, maar hij wilde er zo graag weer in.Maar het is wel mijn topscoorder, dus Hidde er weer in.Na een goede aanval via rechts ( Stefan) tikte de bal naar Tristan(zeer lastig vandaag voor Pesse) kwam de bal bij Hidde, die bedacht zich niet en tikte de bal met rechts binnen. 1-2.Een paar minuten was de wedstrijd beslist, Tristan werd getackled van achteren en de bal kwam op zo’n 20 meter van het doel te liggen.Thomas (jongste van het stel) ging erachter staan en voordat de keeper wilde duiken lag de bal al achter hem in het netje. 1-3.Wij probeerden aan de zijlijn de beste speler van vandaag te kiezen, maar we kwamen er niet uit. Het hele team had gewoon goed gespeeld.Kortom, de complimenten van de ouders, maar ook zeker van de leiding van Pesse.Goed combinatievoetbal met fraaie doelpunten. Volgende week eindelijk een keer thuis, tegen SC Emmeloord. Tot dan.