De tegenstander van vandaag Emmen was naar Meppel gekomen met het idee dat hier wel wat te halen zou zijn gezien de eerste wedstrijd in Emmen 6-6 einduitslag,maar dachten de mannen van Gino en Hayo toch net even iets anders over.De dag begon met een tegenvaller voor msc met de ziekmelding van Djermo ( beterschap ) maar de plek van Djermo zou op een prima manier worden bezet door Jason Gelmers speler van msc E3, toen bleek dat tijdens de warming up ook Michael niet geheel fit bleek te zijn werd ook Jurrien Beute gevraagd om zijn steentje bij te dragen wat hij overigens prima heeft gedaan.MSC begon deze keer wel geconcentreerd aan de de wedstrijd en zette Emmen direct met de rug tegen de muur, door goed combinatie spel en de wil om te winnen was het Hayo jr. die al na 5 minuten de stand op 1-0 bracht. Emmen was niet van plan om zich zo maar weg te laten spelen maar kon niet voorkomen dat Lotfi de stand in de 11e en in de 15e minuut op 3-0 had gezet door een paar prachtige doelpunten. Zoals gezegd Emmen deed goed mee en kwam terug in de wedstrijd door 2 keer tegen te scoren 3-2 door een paar foutjes in de verdediging,de eerste helft was bijna ten einde maar de scheidskon niet eerder voor de rust fluiten nadat Lotfi de stand op 4-2 had gebracht.

De 2e helft zou bijna een kopie worden van de 1e met dit verschil dat Emmen niet meer wist te scoren en msc nog even op volle kracht doorging om aan het toch al fantastische doelsaldo te werken ( 110 doelpunten voor ). De aanvallers van vandaag waren weer goed op schot en de 5-2 liet niet lang op zich wachten,nadat Jesse 3 tegenstanders had gedold tikte hij de bal beheerst naar Lévay die de bal eenvoudig binnen kon tikken in de 30e minuut. natuurlijk kon het niet anders en Jesse schoot zelf in de ( 35e min ) de 6-2 binnen. Jurrien liet ook nog even zien waarvoor hij is gevraagd om mee te doen door de 7-2 te scoren in de 38e min en de man van eerste doelpunt van de dag Hayo jr.scoorde even daarna de 8-2 en de 9-2.Het slotakkoord was voor Jurrien door in de 44e minuut de eindstand te bepalen op 10-2, al met al een zeer verdiende overwinning met een compliment voor alle spelers van E1 die door deze overwinning nog steeds meedoen voor het kampioenschap in de hoofdklasse.

Volgende week gaan we naar ST Dalen/DSC E1 om daar de droom van het Kampioenschap levend te houden.