Op een zonovergoten sportpark werd om 11.20 uur de bal voor het eerst aan het rollen gebracht.

Al gauw lieten de mannen van FlevoBoys zien dat ze technisch, tactisch en fysiek de meerdere waren van onze mannen.

Aanvankelijk werd op inzet het nodige nog gecompenseerd, maar naarmate de wedstrijd vorderde bleef er steeds minder inzet over.

Omdat MSC over een prima keeper beschikt duurde het nog bijna 10 minuten voordat er gescoord werd: 0 – 1.

Niet veel later werd het 0 – 2.

Na een mooie snelle uitbrak van MSC werd het toch nog even spannend (1 – 2), maar nog voor rust werd het al 1 – 3.

De supporters hadden hun hoop gevestigd op een opleving in de tweede helft van de spelers van MSC E1. Die kwam er niet, integendeel de spelers lieten zich op bijna elke positie overlopen door de tegenstanders.

Uiteindelijk werd het 1 – 6.

Voor de speler, trainer, coach en supporters inderdaad een wedstrijd om snel te vergeten en de accu volledig op te laden voor de volgende wedstrijden.