Zaterdag 16 april moest E1 opnieuw tegen deze tegenstander.

De jongens waren vooraf dus gewaarschuwd dat het een lastige wedstrijd zou worden. Vanaf de eerste minuut was de inzet meer dan voldoende. Waar op donderdag avond nog veel persoonlijke duels verloren gingen, werden ze nu op inzet, karakter en inzicht gewonnen. Dat leidde al snel tot een eerste treffer voor MSC. Maarten ronde trefzeker een mooie aanval af 0 – 1.

Niet veel later was het opnieuw Maarten die na een mooie actie van Hidde de keeper het nakijken gaf 0 – 2. Een geweldige start van deze wedstrijd.

Nog voor rust werd het zelfs 0 – 4 door nog twee treffers van MSC, opnieuw was Maarten de schutter.

In de tweede helft was JVZ sterker en werd het voor MSC lastig om de bal in de ploeg te houden. Dit leidde tot gevaarlijke momenten voor de MSC-goal. Gelukkig stonde de verdediging (Thomas en Wisse) uitstekend te spelen en hield Jarne een aantal ballen mooi tegen. Het zat de spitsen van JVZ ook wel wat tegen, het geluk was aan de zijde van MSC dat er niet gescoord werd.

Aan de andere kant van het veld was het opnieuw Maarten die wel wist te scoren 0 – 5. Hier ging een mooie inworp van Wisse aan vooraf. Dit was ook de eindstand.

Met dit resultaat hebben de jongens van E1 op een sportieve manier revanche genomen voor de uitschakeling enkele dagen eerder. Klasse !!