Ik maak er 3 vandaag, ik 5 en misschien winnen we wel met 15-0. Maar zo werkt het niet in het voetbal. Als je niet knokt en werkt en met elkaar voetbalt heb je het tegen iedere tegenstander lastig. Dus ook tegen SVN.We begonnen best aardig en zochten veelal de zijkanten op, want daar lag de ruimte.Na een minuut of 4 was het linksmidden Hidde die goed oplette en de bal netjes inschoot 0-1.2 minuten later was het weer Hidde die de ruimte kreeg om uit te halen en met een schot van een meter of 20 de bal inschoot 0-2.Maar SVN gaf niet op en bleef lekker fel op de bal zitten en gokte op de 2 snelle spitsen. Achterin gaven wij teveel ruimte weg en probeerde het met prachtig voetbal op te lossen.

Tot de rust waren we de weg kwijt, niets lukte meer. Veel balverlies, teveel individuele acties en gemopper op elkaar. Kortom ruststand 2-2.Na de rust zouden we simpel gaan voetballen en rustig de aanvallen opzetten.We begonnen prima aan de 2e helft, mooie voorzetten van de zijkanten en het was Tistan die 2 keer prima scoorde. 2-3 en de 2-4.

Ze snappen het, (dachten wij aan de zijlijn) maar 5 minuten voor tijd bracht SVN de stand toch weer op 3-4 zodat het toch wel weer een spannende pot bleef.SVN kreeg nog wat corners te nemen, het was echt zo’n wedstrijd waar het 4-4 zou worden.Maar 2 minuten voor tijd stuurde Gideon Guido weg aan de rechterkant, keeper kwam er snel uit maar Guido bleef rustig en lobte de bal over de keeper en in het netje. 3-5.Even uitspelen en toch de 3 punten meenemen in de tas richting Ezinge.

Een hele nuttige wedstrijd !!! 

Maar wel een die we heel snel moeten vergeten.