Het ging aardig op en neer, met een sterkere VHK. MSC had het zwaar, erg gespannen, witte koppies, er ging teveel mis om deze wedstrijd winnend af te sluiten.  Toch kregen we een mooie kans op de 1-0. Jefhta stuur de Guido de diepte in, was net wat eerder bij de bal dan de keeper, lobte de bal over de keeper, maar de bal verdween net naast het doel. Aan de andere kant was het Jurre die een goede wedstrijd keepte en het VHK zeer lastig maakte.

Kortom ruststand 0-0.

2e helft was een ander verhaal, VHK speelde het prima uit en na 5 minuten was de stand 0-2.

We kwamen nog terug in de wedstrijd, Jefhta scoorde nog de 1-2 uit een prima aanval.Helaas mocht het niet baten vandaag, VHK won vandaag verdiend met 1-4.Wij zijn nu afhankelijk van VHK, zij staan nu 1 punt voor en spelen volgende week uit bij SVM. Daar hebben ze nog niet van gewonnen. Bij winst is VHK kampioen, bij verlies of gelijkspel kunnen wij op URK als nog de titel binnen halen.