Naaste belager SVM E1 werd thuis met 2-1 verslagen. SVM staat nu op 5 punten achterstand en met nog 2 wedstrijden te gaan liggen de mannen van Eddy de Ridder op de juiste koers.

Het verslag:

18 april, een mooi affiche voor vandaag, MSC 12 uit 5, SVM 10 uit 5.

Afgelopen donderdag kregen we te horen dat Daan zijn pols had gebroken, zat in het gips.

Maar zelfs in het gips wilde Daan best meedoen, hij baalde zo erg. Als de wedstrijd het zou toelaten zou Daan nog even meespelen. Maar zo’n wedstrijd was het niet. Vanaf de 1e minuut was er passie en strijd, Een echte voetbalwedstrijd met de fysiek sterke SVM tegen het technisch sterke MSC. Jurre weer in het doel (zeer sterk vandaag) Remco en Rens achterin, Wiradj er net voor. Tristan/ Stefan vanaf links, Guido vanaf rechts en in de spits Jefhta.

Na wat mogelijkheden aan beide kanten werd Tristan goed vrijgespeeld aan de linkerkant, even kappen en via binnenkant paal ging de bal in het netje. 1-0.

5 minuten later was de stand weer recht getrokken, de dame (erg goed) ging alleen op Jurre af en maakte het koel af. Ruststand 1-1.

De 2e helft werd een echt voetbalgevecht. Radjen (de man met de waterzak) had het druk vandaag. De nodige overtredingen werden gemaakt, maar de goed leidende Wim Wijntjes had alles onder controle. Wiradj ging op solotour en na spellers gepasseerd te hebben werd hij van achteren neergeschopt. Penalty. Wiradj even oplappen en achter de bal staan.

Bal leek erin te gaan maar de keeper dook de bal uit het doel.

Maar ook SVM kreeg kansen op een voorsprong, maar Jurre had vandaag lijm aan zijn handschoenen. SVM zou zeker niet scoren meer vandaag.

MSC wel, aanvoerder Stefan kreeg de bal aan de linkerkant, speelde Jefhta aan,

bal afschermen en wachten op aansluiting. Daar kwam onze kilometervreter Rens aan, kreeg de bal aangespeeld en tikte de 2-1 binnen. Blijdschap op en langs het veld. Lekkere goal.

Nog 6 spannende minuten volgden. Ouders liepen zenuwachtig heen en weer, wanneer zou de scheidsrechter affluiten. Eindelijk maar toch, daar was het fluitsignaal. SVM op 5 punten gezet met nog 2 wedstrijden te gaan. VHK heeft ook gewonnen en komt op 2 punten.