Je moet altijd scherp beginnen tegen Urk, anders wordt het lastig voetballen.Urk speelde keurig voetbal en kwam na een minuut of 5 op een 1-0 voorsprong.Na 7 minuten bracht Urk de stand op 2-0 na een zeer fraai uitgespeelde aanval, zelfs op de doellijn speelde de rechtsbuiten de bal op de lijn naar de spits die de bal intikte.Daar waar Urk de kansen benutte, mocht MSC niet scoren vandaag.Jammer dat we zoveel kansen nodig hebben om te scoren, want dan zou de eindstand er heel anders uitzien. Tristan zorgde nog voor de 2-1, maar dat was vandaag het enige doelpunt die we zouden maken.Eindstand 6-1, dinsdag en donderdag gaan we alleen oefenen op afwerken zodat we dat volgende week kunnen laten zien.