Scheidsrechter Wim van Keulen ( wat doet hij niet voor de club) floot voor de aanvang en MSC begon scherp aan de wedstrijd. Windje mee en FC Meppel werd behoorlijk onder druk gezet. Roy zorgde voor dreiging met de vele corners die we mochten nemen. De aanval werd opgezet van de mannen met de groene schoenen (Remco en Guido). Remco speelde zicht vrij en speelde Guido aan de rechterkant vrij en Guido maakte hem prima af. 1-0. FC Meppel probeerde af en toe met een countervoetbal onze verdedigers moeilijk te maken. Maar Jurre had niet veel te doen vandaag. Maar de stand bleef 1-0 met de rust. Dus een gevaarlijke ruststand. Na 5 minuten voetballen in de 2e helft maakte FC Meppel gelijk. Even niet opletten achterin, spitsje even weg uit de rug en maakte de bal prima af. Dat is balen, moeten we weer opnieuw beginnen, iedereen weer op zijn vaste plek en gewoon weer het voetbal oppikken. Eerst was het Hidde, die net niet de bal kon intikken na een goede voorzet van onze linkspoot Roy. Hierna kwam onze snelle Tristan weer langs zijn bewakers, mooie voorzet. Maar weer net niet de 2-1 op het bord. Hidde die het probeerde met een omhaal. De bal ging wel over de keeper, maar er stonden nog 2 verdedigers bij het doel. Helaas. Maar toch zo’n 10 minuten voor tijd, na een prima aanval was het Remco die fraai de 2-1 inschoot. Nog even volhouden en de 3 punten blijven achter bij MSC. De laatste seconde kreeg FC Meppel nog een vrije trap te nemen, maar de bal kwam via de wind ruim naast het doel.
Wim floot af, de overwinning was verdiend.
Dus mannen, volgende week naar Alcides. Weer een topper.