We begonnen de wedstrijd scherp , deze wedstrijd moest gewonnen om de voorsprong naar 4 punten uit te bouwen. Er werd goed overgespeeld, goed de zijkanten gezocht. Het was onze rechtsback die er vandoor ging aan zijn rechterkant en knalde de bal achter de geode keeper van Urk. 1-0. Lekker begin. Na een mooie aanval via de rechterkant kwam de bal via Rens bij Wiradj terecht die de bal perfect tegen het netje knalde 2-0.

O dat gaat makkelijk (dachten wij), maar het was Urk die erg veel ruimte kreeg van ons en 5 minuten later was de stand 2-2. Maar MSC was sterker vandaag. Rustig blijven en lekker blijven overspelen dan komen de kansen vanzelf. Tristan zette goed door aan de linkerkant en tikte de bal naar Jefhta, die natuurlijk weer op de juiste plek stond. Pats 3-2.

Maar de mooiste goal van vandaag moest nog komen. Rens zag de keeper t ever voor zijn doel staan en knalde de bal van zeker 25 meter over de keeper.4-2.( of was het een voorzet?).

Maak niet uit. Ruststand 4-2.Even bijkletsen in de rust en weer gewoon doorgaan in de 2e helft.

Vele kansen volgden, maar uit een corner van Remco belandde de bal zomaar in het netje.

5-2. MSC kreeg veel ruimte en we lieten de bal lekker gaan vandaag. Tristan schoot net naast, Guido in het zijnet, er gebeurde van alles, maar het Stefan die de bal op zijn pantoffel nam en de 6-2 op het scoreboard zette.Dat Urk na een uitval de 6-3 maakte was niet zo erg meer.

MSC bedankte het publiek, op naar VHK volgende week.

Jurre, Daan, Rens, Remco, Wiradj, Guido, Tristan, Jefhta en Stefan, bedankt voor de leuke wedstrijd. Via deze ook even Ruud Swaak bedanken, Ruud helpt iedere donderdag op de training om de jongens individueel nog beter te maken en dat zie je terug.