We hadden lekker getraind afgelopen week, MSC was er klaar voor.We begonnen met Jurre in het doel, Gideon en Thomas achterin, Remco op het middenveld, rechts met Guido/Stefan en links met Roy/Hidde en Tristan in de spits.We speelden prima voetbal, mooie aanvallen, maar 1 ding ontbreekt. Scoren.We hadden genoeg kansen, we hadden zeker 3 of 4 doelpunten moeten maken.Toch was het met de rust maar 0-1. Mooie aanval via rechts, een prima voorzet en het was Stefan die de 0-1 maakte. Na het doelpunt zette Stefan een sprint in, pas na 100 meter kon hij worden ingehaald door de medespelers. Toch kreeg Rouveen ook wat mogelijkheden, maar Jurre was in topvorm vandaag. Niet te passeren. Gideon en Thomas speelden vandaag ook een dikke voldoende.De helft ging Rouveen fel van start, ging voor de gelijkmaker. Hierdoor kreeg MSC meer ruimte en daar maakte we dankbaar gebruik van.De 0-2 was een fraaie aanval, Thomas speelde Remco aan, die speelde de bal naar Hidde en die schoot met zijn megalinker fraai de 0-2 binnen.Niet veel later passeerde Gideon 3 Rouveners, tikte de bal naar Roy, Roy stuurde Hidde op rechts weg, kapte (Cock van Dijk) de bal vrij en zet Roy alleen voor de keeper.Roy bedacht zich niet ( keek nog even naar zijn Opa) en knalde de 0-3 binnen.

Hierna schoot Hidde nog de bal op de lat, had onze aanvoerder de bal van dichtbij moeten scoren, etc,etc,

Kortom, een mooie overwinning. Het mooie was dat er weer een team stond die voor elkaar knokte. Dat hebben we nodig voor volgende week. Uit naar Pesse voor de KNVB beker.