Omdat VHK met 0-8 had gewonnen van SVM, nadat ze eerder in het seizoen met 1-7 hadden verloren van SVM. Raar maar waar. Jurre onze trouwe keeper ging in de spits spelen en onze spits Jefhta ging in het doel. Jefhta keepte een goede wedstrijd, daar gaan we meer van horen volgend seizoen.We begonnen goed aan de wedstrijd, kregen aardig wat kansen, maar dan moeten we wel afgemaakt worden.Daan ging er vandoor aan zijn linkerkant, speelde Tristan aan, die speelde zich vrij en tikte de bal naar de vrijstaande Guido, die bedacht zich niet en krulde de bal met zijn linker in het kruis. Daar kon zelfs de geode maar kleine keeper van Urk niet bij.Kortom met 0-1 de rust in.

Maar we weten dat na de rust Urk alles gaat geven, dat gebeurde ook.Rens ging er vandoor, passeerde 6 man, maar vergat toen even de bal af te geven en verspeelde de bal, uit een counter zette Urk de 1-1 op het scorebord.Rens balen, maar 30 seconden later speelde Wiradj Rens aan, Rens bedacht zich niet en knalde de bal snoeihard de 1-2 in de bovenhoek.Dat is echt een foutje goedmaken, klasse.Na weer een prima aanval werd Stefan vrijgespeeld aan de rechterkant en ook die knalde de bal prima in de verre hoek 1-3.Urk was het zat en ging nog even alles op alles zetten, vechtvoetbal van Urk.De waterzak was bijna leeg aan de einde van de wedstrijd, maar we hielden ons prima staande.

Kortom, 2e plaats in de voorjaarscompetitie.Kampioen in de najaarscompetitie en nu de 2e plek.

Totaal 17 wedstrijden gespeeld, 15 gewonnen 2 keer verloren. 98 voor en 23 doelpunten tegen, niet slecht mannen.

Jurre, Rens, Remco, Daan, Wiradj, Guido, Tristan, Jefhta en Stefan.

Bedankt voor het leuke seizoen, succes in jullie nieuwe teams.

Maar we gaan nog even wat laten zien op de Eurosporting Toernooi op 30 en 31 mei.