minuut voor de rust wilde de aanvoerder van Urk uithalen op goal, Tristan zag dit gebeuren en met gevaar voor eigen leven gooide hij zich voor de bal. Mooie redding, deed even zeer maar de bal ging er niet in.
We kregen de kansjes wel, veel corners maar de ruststand bleef op 0-1 staan.
De 2e helft een veel feller Urk, die wat meer spelers naar voren schoof.
Dus dan krijgen wij meer ruimte, die werd goed benut. Rens werd weer weggestuurd aan de rechterkant en knalde de bal in het doel, de laatste man probeerde de bal nog met de hand te keren, maar verdween toch in het doel. 0-2.
Een paar minuten later weer het hetzelfde recept, Rens gaat goed door, schoot op doel, maar de bal zou naast het doel verdwijnen, maar het was Jefhta die de bal zag aankomen en kopte de bal in de verre hoek. Prachtige goal en de stand kwam op 0-3.
Na een counter van Urk werd de stand nog 1-3 en zette Urk nog even aan.
MSC ging de strijd aan met Urk en er volgde een mooi en fel duel.
Maar de stand bleef 1-3. Ook de knal van Guido ging er niet in, maar spatte uiteen op de lat.
Kortom, 1e helft mooi voetbal, 2e helft iedereen hard geknokt en 3 punten mee richting Meppel.
Volgende week thuis tegen SVM, de nummer 2 op 2 punten achterstand, dus dan gaan we ervoor. !! Tot volgende week om 10:15 uur.