Voor degenen die denken dat DZOH (Drentse Zuid Oost Hoek) een onbetekenend clubje is: de voetbalvereniging uit Emmen staat te boek als één van de grootste amateurclubs uit Noord-Nederland. Zo heeft DZOH dit seizoen maar liefst tien E-teams ingeschreven in de competitie. Ter vergelijking: MSC brengt in de E-categorie met moeite zes zeventallen op de been, waarvan de tweede selectie moest opboksen tegen de eerste garnituur van de Emmenaren. Een lang verhaal om duidelijk te maken dat de jonge Meppelers ondanks de nederlaag een prima prestatie hebben geleverd.
De eerste helft werd afgesloten met een 1-4 achterstand. De treffer van MSC kwam op naam van Djermo. Hij maakte een prima voorzet van Levay af met de vernietigend schot in de linker benedenhoek. In de tweede helft oogde MSC bijna even sterk als DZOH met als uitblinkers Senna en keeper Menno. Laatstgenoemde kon echter niet voorkomen dat de vijandelijke spitsen toch nog drie keer het net vonden.
In de komende vijf wedstrijden kunnen er door MSC E2 punten worden gehaald. Winst tegen Dalen E1 (nummer 6 in de competitie) is misschien nog teveel gevraagd. Maar uit de daaropvolgende serie tegen CSVC, Sleen, Raptim en JVZ moeten tenminste twee zeges het doel zijn!