Al snel na het begin kansen aan beide zijden. Het werd 1-0 voor FC Meppel door slechte verdedigede corner precies langs de paal erin.Snel werd er orde op zaken gesteld. Goed lopende aanvallen leidde tot twee goals van goalgetter Dylan. Ook weer door een slecht weggewerkte corner aan onze kant, was de stand na 15 minuten al weer 2-2!

Nog voor rust kwamen we in een door ons erg goed gespeelde eerste helft op 3-2 door Roy en 4-2 door Dylan na erg mooie combinaties. Onze middenvelders Montazier en Wouter bedienden de spitsen weer van mooie passes. Lars kwam steeds op over rechts en Stan verdeelde het spel van links. Nog net voor rust werd het toch nog 3-4 na een lucky shot, net onder onze lat.

De tweede helft van ons was iets minder dan de eerste. Een omzetting van hun kant gaf hun vleugels aan de rechterkant, Stan en later Jaimy deden goed werk maar hadden er hun handen vol aan. Lars en Kees en ook niet te vergeten keeper Justin deden het prima om de vele counters van FC Meppel-zijde te neutraliseren. Lang bleef het 4-3 voor ons. Bij weer zo’n uitval werd het toch 4-4. Op 5-4 kwamen onze jongens weer door een fraaie schot van links van Roy. FC Meppel werd sterker en sterker, de vraag was of MSC de 5-4 kon houden. Vijf minuten voor tijd werd het toch nog 5-5 door een slecht weggewerkte corner.

Daarna gingen beiden teams voor de overwinning, wij kregen nog een goede kans, zij kwamen nog een keer langs keeper Justin met twee man, alleen nog een verdediger tussen de bal en ons doel….we telden hem al maar nog juist werd het schot geblokt door Kees. De scheidsrechter floot niet veel later af na een superspannend goed en sportief duel, goed gedaan mannen!

Na afloop werd op het veld nog gezamenlijk gezongen voor onze jarige Roy en een jongen van FC Meppel!