MSC E2 ging voortvarend van start. Onder leiding van het coachduo Johan en Johann, werd al vroeg in de wedstrijd een voorsprong genomen. Het was Benjamin Morsink die scoorde. De kleine man die in de vakantie qua lengte niet is gegroeid, maar qua spel zeker wel, scoorde ook de 3-0. FC Meppel deed vlak voor rust wat terug. Het werd 2-1 toen Jitze de bal ietwat ongelukkig tegen het lichaam kreeg en het leer achter doelman Dominique zag belanden. Maar er was niets aan de hand, want Nicky was verantwoordelijk voor de 3-1.

Na rust was het wedstrijdbeeld echter geheel anders. FC Meppel nam het initiatief en scoorde al snel de 3-2. Waar MSC voor rust prima speelde, leken de mannen na rust wel uitgeblust. FC Meppel profiteerde optimaal en scoorde zelfs de 3-3. Het kreeg ook kansen op 4-3, maar Dominique en Mart (hij haalde een bal van de lijn) zorgden ervoor dat het 3-3 bleef.

Er is nog voldoende werk aan de winkel voor E2. Gelukkig duurt het nog even voordat de competitie start.