Tegen Olympia E1 kwam MSC goed uit de startblokken. De hele eerste helft oogden beide teams gelijkwaardig. De tegenstander speelde aanvallend, maar de counters van E2 waren bijzonder dreigend. Toch scoorden de mannen uit Hasselt twee keer. Gezien het vertoonde spel bood de 0-2 ruststand nog wel degelijk mogelijkheden voor de pupillen van Gino en Hajo.

De onverklaarbare terugval van MSC trad dit keer op direct na de pauze. Binnen enkele minuten voerde het sterke Olympia de score op tot 0-7! Een afstraffing met dubbele cijfers lag op de loer. En juist op dat moment toonde MSC E2 aan over veerkracht te beschikken. Vooral de ‘kleintjes’ Senna, Jurjen, Jort en Hajo stroopten de mouwen op. Levay daarentegen blijft het op techniek proberen. En met succes. Een kwartier voor tijd speelde hij zich prachtig vrij en legde de bal met veel gevoel op het hoofd van Rutger, die voor het eerst in zijn carrière koppend doel trof.

Vanaf dat moment was er weer evenwicht in de strijd, met kansen over en weer. Olympia was in de afwerking iets gelukkiger en bracht de 1-8 eindstand op het bord. Een verdiende maar te hoog uitgevallen nederlaag.

Volgende week speelt E2 nog eenmaal tegen een duidelijk sterkere opponent, DZOH uit Emmen. Kansen liggen er vooral in de drie wedstrijden die daarna op het programma staan. Dalen, Sleen en CVSC staan allemaal in het rechter rijtje. Dan moeten er door MSC punten worden gepakt.