Vorige week zaterdag speelden de jongens van MSC E2 nog uit tegen Alcides E2. Alcides werd volledig van het veld gespeeld maar won die wedstrijd via een counter met 1-0. MSC kreeg de wereld aan kansen maar wist ze niet te verzilveren.

Ook vandaag was het veldspel goed verzorgd, maar ook deze week verzuimde MSC diverse keren voor open doel te scoren. Toch kwam MSC op voorsprong. Na een goed opgezette aanval zorgde Belmin met een droog en hard schot voor de 1-0. Als gevolg van een verdedigingsfout aan MSC zijde bracht Staphorst de stand op gelijke hoogte. Staphorst ging goed om met de dode spelmomenten. Laat in de eerste helft werd de bal uit een corner onhoudbaar achter Bryan gekopt. In tegenstelling tot de openingswedstrijd van de najaarscompetitie tegen SC Rouveen toonde MSC veerkracht. Menno bracht de stand op gelijke hoogte via een geplaatste bal in de korte hoek.

Na de rust verrichtte de MSC verdediging zeer nuttig werk en voorkwam verdere tegengoals, terwijl de aanvallers van MSC er helaas niet in slaagden om het doelsaldo verder op te voeren. De wedstrijd bleef in evenwicht. De eindstand werd bepaald op 2-2.

Volgende week spelen wij uit in Steenwijk tegen Olde Veste E2.