E2 begon prima aan de wedstrijd en de 1e 10 minuten waren voor ons. E2 zette goed druk op de helft van de tegenstander, en WIJC kwam niet aan voetballen toe. Nick probeerde om wat tegenstanders uit te spelen voor een schietkans, maar dit lukte net niet. Het lukte E2 niet om de openingtreffer te maken. Langzamerhand kreeg WIJC meer grip op de wedstrijd en bleek dat er flink wat voetballend vermogen in die ploeg zat. Na een minuut of 10 kreeg WIJC een corner, die hoog voor werd gezet en prima ingekopt. 0-1. Vlak hierna werd het 0-2, oppassen voor een grotere score.

Gelukkig was Dominique in goede vorm, en wist zij een zekere 0-3 te voorkomen. Helaas viel deze even later wel. MSC gaf niet op, en via een goed uitgespeelde aanval, waarbij Romein de laatste man knap uitspeelde wist hij de 1-3 erin te schieten. De vreugde was van korte duur, want vlak voor rust werd het nog 1-4.

De tweede helft was vooral zorgen dat de schade beperkt bleef. WIJC was duidelijk een maatje te groot. De verdedigers (Alex, Jitze en Mart) deden goed hun best, maar konden niet voorkomen dat er nog 3 invlogen. Mart was inmiddels naar voren gestuurd, centraal in de spits en hij maakte het de verdediging van WIJC knap lastig. Ook in de 2e helft wist E2 nog een keer te scoren, een prachtige boogbal van Paul, eindstand 2-7.