Na de aftrap en het was het gelijk al onze altijd hard werkende spits Yves die een wat ongelukkige terugspeel bal keihard afstrafte door de bal strak langs de keeper te knallen. Via prachtig combinatiewerk waren het vervolgens Belmin(2x)en Koen die de aanval afronden met prachtige doelpunten. De mooiste van de eerste helft, waar E2 de thuisclub helemaal zoek speelde, komt op naam van Yves. In de drukte van het middenveld ziet Yves dat de keeper wat te ver voor z’n doel staat. Met een prachtige bal over de achterhoede inclusief de keeper kon er 0-6 aangetekend worden.  Na het vuurwerk van de eerste helft deden onze mannen na de rust  kalm aan. Of kreeg onze tegenstander wat meer grip op de wedstrijd? Na 10 minuten in de tweede helft werden wederom strakke combinatie over het middelveld afgerond door Stefan en Menno  0-8.  Er ontstond de mogelijkheid om op het veld wat te schuiven met de spelers.  Sven en Niek, die de basis van de verdediging vormen, kregen de kans om een poosje op  het middenveld en in de spits te spelen. Olde Veste kon toch nog even laten zien dat ze ook leuk konden voetballen. Twee mooie aanvallen werden al even fraai afgerond 2-8.  Als laatste was het weer Yves die vandaag het net erg gemakkelijk vond. Eindstand Olde Veste E3  2 – MSC E2  9.  De vele toeschouwers hebben genoten van een geweldige wedstrijd. Het plezier, het goede voetbal en  je in dienst van het team opstellen spatterde er weer van af.