Olde Veste begon voortvarend aan de wedstrijd, en in de 2e minuut kon Alex een bal niet lekker wegwerken, en wist Olde Veste de 1-0 erin te schieten. MSC liep achter de feiten aan, en binnen een kwartier was het 3-0, waarbij het derde doelpunt helaas door Jitze in het eigen doel werd geschoten, kan gebeuren toch?  Langzamerhand ging het wat beter, en Paul schoot hierna net naast het doel. Toch kwam MSC voor de pauze nog terug. Na een mooie solo van Chan wist deze Nick te bereiken en hij gaf een assist op Paul, die de 3-1 maakte.

Na de rust ging het even gelijk op, maar daarna gaf Olde Veste gas. Mart haalde er nog veel ballen uit, maar moest toch nog 3 maal vissen, 6-1 inmiddels. Het leek wel of Olde Veste het wel geloofde, want hierna kwam MSC in het spel. Eerst schoot Alex een vrije trap net over, daarna schoot Chan nog op de lat. Ook Jitze kreeg nog een grote kans. Even later scoorde Chan in de 45e minuut de 6-2. Inmiddels was Benjamin achterin gaan spelen, en zorgde Romein voorin voor flink wat onrust in de defensie van Olde Veste.  Voorin was er flink wat snelheid en een minuut later lag de 6-3 er al in, doelpunt Paul. Vlak hierna maakte Chan de 6-4, en waren er nog 2 minuten te spelen. Verder liet Olde Veste het niet komen, zodat het uiteindelijk bij een 6-4 nederlaag bleef.