Vanaf de aftrap werd er goed gevoetbald aan de kant van MSC. De verdediging stond als een huis, in de aanval en op het middenveld werd goed gevoetbald. Het duurde daarom ook niet lang voor het eerste doelpunt werd gemaakt door Dylan. Na dit doelpunt volgden er nog veel, en ondanks de grote voorsprong bleef iedereen goed overspelen mede door het goede spel, prachtige afstandsschoten en een paar knappe reddingen van Justin was de ruststand 7-0 in het voordeel van MSC, Met goals van Dylan, Wouter, Roy en Montasser.De tweede helft werd het goede spel door gezet en al snel werden er weer goals gescoord (Dylan en Roy zelfs een hattrick) Maar ook de verdediging bestaande uit Kees/Lars, Jaimy en Stan stond perfect. En al gauw liep de score op tot in de dubbele cijfers.

De mooie wedstrijd werd 5 minuten voor tijd ruw verstoord door de trainer van Giethoorn. Hij wilde dat de scheidsrechter (Kees Broersen) eerder af zou fluiten omdat de spelers koud zouden worden. Toen Kees dit niet deed werd de trainer boos. Pakte de bal op schoot die weg en haalde zijn team van het veld. Een zeer onsportief einde van een mooie wedstrijd.

MSC E2 heeft in ieder geval geweldig voetbal laten zien, goed overspel en mooie goals.