Al vroeg in de wedstrijd werd duidelijk dat MSC, vandaag zonder wissels, zich de kaas niet van het brood zou laten eten door koploper FC Wolvega 1. Na een vroege voorsprong door een doelpunt van Benjamin, kwam Wolvega beter in de wedstrijd. De 1-1 liet dan ook niet lang op zich wachten. MSC toonde karakter en kwam nog voor rust op 2-1 door een prachtige corner van Benjamin. Hij deponeerde de bal op de rug bij een Wolvega-speler die op zijn beurt zijn eigen keeper kansloos liet.

E25Na rust draaide Wolvega de duimschroeven aan. MSC gaf geen krimp en als er al een kans was, stond Dominique op de goede plek. Aan de andere kant kreeg MSC mogelijkheden in de counter. In eerste instantie vergaten Mart en Paul de genadeklap uit te delen. Toch werd het 3-1 door Paul. FC Wolvega kwam weer terug en scoorde 3-2. Even werd het nog spannend, maar Paul maakte aan alle illusies van de koploper een einde.: 4-2. Zonder wissels heeft MSC E2 geknokt voor wat het waard was. En het werd daarvoor beloond met een geweldige zege !