Op papier beloofde het een moeilijke wedstrijd te worden, maar na 50 minuten weet je eigenlijk pas echt wat de krachtverhouding is …

MSC begon aanzienlijk scherper aan de wedstrijd dan haar tegenstander. De wedstrijd ging gelijk op en over en weer waren er kansen. MSC creëerde echter meer kansen dan haar tegenstander maar “het niet kunnen scoren spook” achtervolgt de ploeg nog steeds, zo ook vandaag. De tegenstander had dit probleem niet en een ogenblik van onachtzaamheid in de MSC defensie werd messcherp afgestraft door de bezoekers 0 – 1.

Het wedstrijdbeeld in de tweede helft was niet veel anders, ware het niet dat MSC zo mogelijk nog meer kansen creëerde. Hoewel de 1 – 1 in de lucht hing, scoorde SVN tegen de verhouding in en bracht de stand op 0 – 2. De mannen van MSC bleven onverdroten doorgaan en voerde de druk op de SVN defensie nog verder op en loon naar arbeid volgde. Daan zorgde met een prachtig droog schot voor de verdiende aansluitende treffer 1 – 2. MSC ging driftig op zoek naar de gelijkmaker en in deze fase kwam SVN er helemaal niet meer aan te pas. De kansen werden echter niet benut. Het publiek veerde nog op toen Stefan zich klaar maakte om aan te leggen voor een schot op de goal van de tegenstander, maar de bal belandde naast de paal. De scheidsrechter blies af, maar de jongens van MSC verlieten terecht met opgeheven hoofd het veld.

Volgende week zijn wij vrij. De week erop spelen wij thuis tegen FC Meppel E2.