Wat konden we verwachten van Diever Wapse E1? Dat bleek binnen 5 minuten al 2 doelpunten te zijn.  MSC stond nog te genieten van het doorkomende ochtendzonnetje en Diever Wapse was direct begonnen met voetballen.  Het trainersduo J en J grepen in door ze in een andere positie te laten spelen. Wakker geschrokken door deze snelle overrompeling ging MSC ook echt voetballen wat resulteerde in de 2-1 van Benjamin, vanaf de zijkant mooi ingekruld en Nick die flink uithaalde van afstand zodat de ruststand gelijk was 2-2. Achterin hielden Jitze en Romein de boel goed schoon.

Na de rust voetbalde E2 lekker, er werd goed gekeken, de passes werden beter en het wachten was dan ook op onze  derde goal.  De posities waren wat gewisseld en dat is soms even moeilijk om de juiste plaats weer te vinden.

MSC was voetballend beter, we creëerden meer kansen maar zoals wel vaker het probleem is komen we fysiek vaak te kort. De uitvallen van Diever Wapse waren minder in aantal maar wel gevaarlijker dan die van MSC.  Echter vanuit het niets viel deze derde goal aan de andere kant.  Wat een domper, maar ze lieten zich er niet door uit het veld slaan en bleven goed spelen , wat na een paar minuten in de 3-3 resulteerde.  Vlak daarna maakte Nick nog een mooi Lobje over de keeper maar in tegenstelling tot  een paar weken geleden ging deze er net niet in. Uiteindelijk kwam voor E2 de verdiende voorsprong door een prachtige assist  van Romein tikte Nick de 3-4 binnen.

Helaas volgde  met het einde van de wedstrijd in zicht binnen een paar minuten de 4-4 en op het laatste moment nog de 5-4 . Waardoor we  helaas weer met lege handen naar huis moesten.

Het belangrijkste is dat iedereen zich voor 100% had ingezet en moe was na de wedstrijd. Wanneer iedereen zo zijn best blijft doen en we het geluk ook een beetje aan onze kant krijgen dan weet ik zeker dat we nog heel veel punten zullen pakken. Op naar de volgende wedstrijd!