Met Mart op het doel omdat Dominique geblesseerd is aan haar duim begonnen we de wedstrijd. Binnen 1 minuut had Nick de eerste er al in liggen en in de 2e minuut zorgde wederom Nick door een bekeken lobje voor de 0-2. In de 3e minuut tekende Benjamin de 0-3 aan en in de 4e minuut zorgde Nick voor een hattrick, 0-4.  De wedstrijd was al beslist en nu zorgen dat we blijven voetballen en dat niet iedereen voor eigen succes wilde gaan. Ze bleven goed voetballen en hadden oog voor elkaar waardoor Romein in de 7e minuut voor de 0-5 zorgde en Romein tevens de 0-6 intikte na een mooie assist van Alex. Tussendoor moest Mart nog een keer goed uitkomen want er werd zomaar een goede kans weggegeven. Gelukkig was Mart nog heel alert, ondanks dat hij verder niet veel te doen had.  Aan de andere kant had Benjamin in 2 minuten tijd inmiddels de 0-7 en 0-8 erin geschoten. En bedacht Paul zich dat hij nog niet gescoord had en tikte de 0-9 in. Nick rust het best uit in de pauze met dubbele cijfers en besloot de 0-10 er nog even in te schieten.

De coaches Johan en Johann had het team de opdracht gegeven om in ieder geval de nul te houden en te blijven voetballen. Direct na rust maakte SVO JVZ hands en kreeg MSC een penalty die door Devlin schitterend in de kruising werd geschoten, 0-12. Even stokte de doelpuntenmachine gedurende 7 minuten maar toen maakte Devlin ook de 0-12. En binnen 2 minuten scoorde Paul ook nog met twee vlammende schoten en was het alweer 0-14. De 0-15 werd door Devlin van afstand zo hard ingeschoten dat het net ging bollen en Alex maakt de 0-16 met een droge schuiver. Nick bedacht dat hij nog niet had gescoord in de 2e helft en maakte de 0-17. Uit de kluts viel nog bijna de eretreffer voor SVO JVZ maar door een prima redding van Mart bleef deze uit. Tot slot maakte Jitze met een fraai staaltje sambavoetbal het laatste doelpunt, 0-18.

Een grote uitslag die nog hoger had kunnen uitvallen als E2 het paaltje en latje schieten tijdens de wedstrijd niet had uitgevonden en toegepast. Al met al wel een keer of tien! Volgende week is Alcides de tegenstander en weten we of E2 doorgaat naar de volgende ronde.