Met de van een blessure herstelde Dominique op doel begon MSC E2 aan de wedstrijd. Achterin moest er met posities geschoven worden, omdat Alex nog steeds niet kan voetballen. Paul stond nu centraal achterin, met Jizte ernaast. Vanaf het begin was het een gelijk opgaande wedstrijd, met veel strijd van beide zijden. Ondanks dat het koud was – en daar kunnen onze jongens niet zo goed tegen – werd er prima gevoetbald. Alleen voorin wilde de bal er maar niet in, wat ook kwam door de erg goede keeper van Dwingeloo. Het zou trouwens de wedstrijd van de keepers worden vandaag.

In de 1e helft speelde Romein zich vrij en ging alleen op het doel af, op een zekere 1-0. Daar dacht de keeper van Dwingeloo anders over, en met een geweldige redding hield hij zijn doel schoon. Aan de andere kant hield Dominique MSC in de wedstrijd met ook een geweldige redding. Na een kwartiertje spelen viel dan toch de 0-1 voor Dwingeloo. Vlak daarna kopte Romein de bal nog uit het doel, zodat we met een 0-1 gingen rusten. MSC ging meer aanvallen, en uit een vloeiende aanval via links (Benjamin) kwam de bal voor bij Paul, vrij voor het doel. Paul had net iets teveel tijd nodig, helaas.

20130914_110132_resizedDevlin had het wel lastig op de linksbackpositie, maar hield zich prima staande. Ook Mart ging prima, en zorgde met een solo door de verdediging van Dwingeloo bijna nog voor de gelijkmaker. Toch maakte Dwingeloo vlak voor tijd de 0-2, en 1 minuut later de 0-3. Dit kon MSC niet op zich laten zitten, en vlak voor tijd schoot Nick Bryan van afstand op de keeper. De bal was glad, en dan weet je het wel. De dikverdiende 1-3 en hier bleef het bij. Prima gevoetbald, en als de volgende keer de kansen meer worden benut.