Om 09:00 uur blies de scheidsrechter voor de 1e keer. Oldemarkt zat er net iets feller op, en wist iets makkelijker te voetballen. MSC, zo leek het, moest nog even wakker worden. MSC hield nog een poosje stand maar geklungel achterin leidde de 1-0 voor Oldemarkt in; zelfs Dominique kon daar niets aan doen.  Langzamerhand ging MSC beter voetballen. Alex wist in het zijnet te schieten. Combinaties lukten steeds beter. Benjamin op links wist zijn man nogal eens uit te spelen, en Romein als spits kreeg wat kleine kansjes, maar hij wilde er niet in. Op slag van rust viel geheel onverwacht de 2-0. Trainer Johan had gezien de ruimte tussen de voorhoede en de verdediging te groot was en dat dit niet te belopen was. In de 2e helft besloot MSC wat compacter te spelen, meer op de helft van de tegenstander om zo druk te creeeren. Het spelbeeld de tweede helft was dan geheel anders. MSC zette flink druk, en na 5 minuten wist Paul de 2-1 erin te schieten. Dit was het begin van een goede periode. MSC hield het veld goed breed met Devlin op vleugel. Jitze speelde als back weer een goede partij en schakelde veel oldemarkers uit.  Mart was zeer actief en maakte het de tegenstanders flink lastig. Na een goede periode zakte MSC iets terug, en brak Oldemarkt een paar keer gevaarlijk uit. Dominique keepte een wereldpartij en wist enkele goals te voorkomen.

De laatste vijf minuten van de wedstrijd was een bombardement op de goal van Oldemarkt. Nick kreeg enkele goede kansen, maar schoot op de keeper. Ook Can kreeg nog wat kansjes en Paul schoot snoeihard op de keeper. De verdiende 2-2 wilde echter niet vallen, zodat helaas met 2-1 werd verloren.