De spelers van MSC E3 wisten dat ook, dus het onderschattingsspook lag op de loer. Arjan en Michiel hebben er alles aan gedaan om deze even hardnekkige als naargeestige verschijning weg te jagen. Gelukkig lukte dat redelijk en gingen de mannen redelijk van start.  Direct na het eerste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Guido (die na afloop trots wist te melden dat hij als scheidrechter nog ongeslagen is??) ging MSC E3 op zoek naar het eerste doelpunt.
De aanwezige toeschouwers hoefden hier niet lang op te wacht. Binnen enkele minuten was het al raak en tot de rust zouden er nog 3 goals voor MSC E3 volgen. Ook d’Olde Veste E3 wist één keer te scoren, zodat de stand bij rust 4-1 voor MSC E3 was.
Onder leiding van de zeer actieve en goed voetballende Luca was MSC E3 al snel de baas op het veld en bleef dat de hele wedstrijd. Echt goed voetbal kregen we helaas niet te zien. Het blijft lastig om echt goed te spelen als je veel beter bent dan de tegenstander. Na rust hetzelfde spelbeeld als in de eerste helft: een veel beter, maar onrustig en slordig spelend MSC E3. Die keren dat er wel goed werd gevoetbald was het ook gelijk raak. In de tweede helft wisten onze helden nog 7 keer te scoren. De goede keeper van d’Olde Veste en slordig afwerken stonden een echte monsterscore in de weg. Omdat de tegenstander een vrije trap snoeihard in de kruising pegelde werd de eindstand 11-2.
Dat betekent 9 punten en een doelsaldo van +22 uit de laatste drie wedstrijden. Prima resultaten dus. MSC E3 staat inmiddels tweede in de competitie. Volgende week gaan we naar Steenwijk E1. De volgende horde op weg naar …..