Tijdens de training was al te horen dat het een “makkie” zou worden tegen de vriendjes en klasgenoten maar de jongens kwamen bedrogen uit.Al na 10 minuten stond er een 0-3 stand op het bord en dit was geenszins geflatteerd.

FC Meppel was in de beginfase duidelijk feller en vooral beter. Met goed en leuk combinatie voetbal waren ze de boven liggende partij en wisten dus drie keer te scoren! Dat was even schrikken voor de jongens ! Er werd al een beetje op elkaar gemopperd maar gelukkig, sommige jongens gaven het sein:”kom op nou jongens, we gaan er nu tegenaan !” Net zo snel als dat de 0-3 tot stand kwam, kwamen we ook weer op gelijke hoogte. Middels doelpunten van Menno, Mika en Job wisten we nog voor de rust terug te komen en zo stond er een 3-3 ruststand op het scorebord.Dit was een tik voor FC Meppel want na de rust kwamen ze er niet meer aan te pas. Nu werden de duels wel gewonnen en werd er beter over gespeeld. FC Meppel kwam dan ook steeds meer onder druk te staan en al snel in de 2e helft viel dan ook de 4-3. Direct nadat Willem een bal van de doellijn haalde, scoorde MSC middels Stefan aan de andere kant, 4-3. Even daarna scoorde Patrick van Keulen na een mooie actie de 5-3 en toen was het verzet van FC Meppel gebroken. Door doelpunten van Menno, Stefan en de nieuwe aanwinst Patrick Wiltens (2x) werd het zelfs uiteindelijk nog 9 -3. De laatste was zelfs een beauty want van veraf schoot Patrick de bal snoeihard via de onderkant van de lat het doel in ! Al met al een mooie, maar wel geflatteerde overwinning. FC Meppel speelde zeker niet slecht maar vooral dankzij keeper Brian en de verdedigers Thom en Justin, wisten zij na de 0-3 niet meer te scoren.

Volgende week de uitwedstrijd naar Steenwijkerwold. Hopelijk zijn de jongens dan wel gelijk wakker en kunnen we laten zien dat we titelkandidaat zijn !