Vandaag was het zover, als afsluiting van de eerste seizoenshelft gingen we naar het zwembad. Op de geblesseerde Jaimy na was de hele groep compleet. Jasper en Rick kwamen wat later, deze moesten eerst nog voetballen met hun nieuwe team E6. Vanaf dat moment werd het zwembad en de matten overgenomen door MSC. Uiteindelijk werd zelfs de glijbaan compleet in beslag genomen, zie filmpje .Geen plekje in het water werd onbenut gelaten.
Rond half twee was het tijd voor de patat, hongerig werd er aangevallen. Fabian, die E3 als trainer gaat verlaten moest met zijn nieuwe F7 ook eerst nog voetballen maar kwam net op tijd om ook een patatje mee te pikken. Tijdens de patat werd er afscheid genomen van Fabian. Hij kreeg een kleine attentie en een kaart met alle namen van de spelers erop. Aangevuld met bedankjes en succes wensen.
Na het eten was het weer tijd voor zwemmen, duiken, bommetjes enz. Rond kwart over vier was het tijd om te douchen en aan te kleden. Iedereen zat verdacht rustig in het restaurant op elkaar te wachten en kreeg ter afsluiting nog een zakje snoep mee. Moe en voldaan ging iedereen richting de auto en naar huis.
Langs deze weg wil ik de supportersvereniging bedanken, zonder hen was deze zwemmiddag niet mogelijk geweest.