De zon scheen uitbundig, de koppies van de mannen stonden strak voor de wedstrijd,  een zeer verrassende scheidsrechter in de persoon van Leo Blom, de première van coach Gerald, kortom alle ingrediënten waren aanwezig voor een heerlijke pot voetbal.  Helaas moest Nick met een blessure aan de kant blijven.

De eerste helft ging mooi gelijk op, waarbij mooie schoten van Yassine en Levy zeker de vermelding waard zijn. Thomas keepte één van zijn beste wedstrijden dit seizoen en wist het doel met enkele fraaie reddingen schoon te houden tot de rust.  Vlak voor de rust raakte één van de aanvallers van Steenwijk het hout, dat liep maar net goed af.  De verdediging stond met Alexander, Max  en Frank steeds goed opgesteld om het gevaar van Steenwijk in te dammen. Het middenveld werd door Yassine en Dex prima bezet.

Vlak na rust viel de goal voor de Steenwijk alsnog, echter de mannen van MSC rechtten hun rug en draaiden de achterstand om in een voorsprong door twee geweldige afstandschoten van Gerson (1-1) en Frank (2-1). Daarna kreeg ook Sebastiaan nog een prima kans, die helaas net naast ging.

Steenwijk ging met vereende krachten op zoek naar de gelijkmaker en deze viel in de 15e minuut van de tweede helft. MSC was even niet bij de les en het stond zomaar ineens 2-4. Yassine viel uit met een polsblessure, wat er akelig uitzag.

Al met al hebben de mannen goed gestreden, echter bleek Steenwijk gewoon een maatje te groot voor de boys, een terechte winnaar dus van deze match.

Op naar nieuwe kansen in de komende wedstrijden.